Drømmende bøf

• 500 g oksetykstegsfilet

• salt og friskkværnet peber

• god olie eller smør til stegning

• 4 røde løg i store stykker

• 2 fed hvidløg finthakket

• 3 spsk. rosiner

• 1/2 citron: saften

• 1 tsk. sukker

• 2 spsk. Worcester sauce/Engelsk sauce

•vand

 

Fremgangsmåde:
Kødet krydres med saft og peber og brunes ved god

varme 5-6 min. på hver side. Løg og hvidløg brunes

dernæst.Rosinerne brunes med de sidste minutter.

Citronsaft, sukker og Worcestersauce tilsættes. Dækkes

med vand- Kødstykket lægges øverst

Retten koger under låg i 15-20 min. ved svag varme.

Kødet vendes 2-3 gange undervejs. Smages godt til med

salt og peber.

Servering'

Retten er god at servere sammen med årstidens

grøntsager: Grøn salat (forskellige varianter), let kogte

grønne asparges, og små bagte kartofler med

krydderfyld.