Kylling i Karry

 

1 Lille dåse cocosmælk
1 Dåse wok grønsager
Ca. 250 g kylling el. kalkun
1 Stort løg
1 Gulerod
1 Bouillon terning
Olie
Salt og peber
Stærk Karry
1-2 spsk. karry pasta
Ris

Personer: 2

Løget hakkes groft. Guleroden skrælles, og rives fint på et rivejern.
Skær kødet ud i små strimler eller tern.
Varm olien godt op i bunden af en stor gryde, kom ca. 1 tsk. karry
pulver i og lad stå i ca. 10 sek. Derefter svitses løget og guleroden i olien.
Når grønsagerne er ved, at være bløde kommes wok blandingen oveni.
Svits dette ved høj varme i et par minutter.
Kom nu kødet i gryden, og steg sammen med alle grøntsagerne.
Når kødet er stegt færdigt, hældes cocosmælken over retten.
Skru lidt ned for varmen, så den kan stå og småsimre. Mens den simre
kommes bouillon terningen i. Kom evt. lidt ekstra karry i. Smag til med salt og peber.
Når retten har simret i et par minutter, kommes karry plasten i. Lad dette simre i 5 – 10 minutter.
Karry retten serveres med frisk kogte ris, og evt. lidt salat.
Der kan selvfølgelig bruges friske grøntsager i stedet for wok blanding.
Andet kød kan også bruges, som f.eks. kalve-, svine- eller oksekød (dog ikke hakket).