Bagte citronkyllinger
 
Informationer:  
   
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 130 min.
Pris pr. person: 0 kr.
Tilføjet d.: 03-10-2003 23:17:35

 

 
 
Skær kyllingerne i halve langs bryst og rygrad. Pres hver halvdel ned så de bliver lidt flade.

Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en foodprocessor og kør, til det er jævnt. Hæld blandingen over kyllingerne ; dæk dem til og mariner den 1 time eller natten over i køleskab.

Forvarm ovnen til 180 grader. Brug tang og tag kyllingestykkerne op af marinaden; gem marinaden. Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag. Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør det under stegningen med marinaden.

Serveres med ris eller nudler og en grønsagsret.
Ingredienser:

4 små kyllinger (ca. 500 g/stk.)
2 hakkede mellemstore løg
1 hakket forårsløg
2 hakkede røde chilier
2 fed knust hvidløg
0,6 dl jordnøddeolie
0,6 dl citronsaft