Skær kyllingerne i halve langs bryst og
rygrad. Pres hver halvdel ned så de bliver lidt flade.
Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en
foodprocessor og kør, til det er jævnt. Hæld blandingen over
kyllingerne ; dæk dem til og mariner den 1 time eller natten over i
køleskab.
Forvarm ovnen til 180 grader. Brug tang og tag kyllingestykkerne op af
marinaden; gem marinaden. Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag.
Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør
det under stegningen med marinaden.
Serveres med ris eller nudler og en grønsagsret. |
Ingredienser: |
4 små kyllinger (ca. 500 g/stk.)
2 hakkede mellemstore løg
1 hakket forårsløg
2 hakkede røde chilier
2 fed knust hvidløg
0,6 dl jordnøddeolie
0,6 dl citronsaft |
|