Kartoffelmos:
• Kartofler skrælles og koges
• De kogte kartofler moses sammen med smør og mælk
• Kartoffelmos smages til med salt og peber

Kødfyld:
• Løg hakkes og steges i lidt olie indtil de er gennemsigtige
• Hakket oksekød samt rosiner tilsættes og steges sammen med løg
• Når kødet har skiftet farve slukkes for varmen
• Hårdkogt æg, grønne oliven og forårsløg hakkes og tilsættes
• Kødfyldet smages til med salt, chili (eller paprika), en knivspids spidskommen og ca. 1 tsk. sukker

Færdiggørelse:
• 1/3 af kartoffelmosen hældes i et ildfast fad og fordeles jævnt
• Kødfyld hældes ovenpå
• Resten af kartoffelmosen hældes ovenpå kødfyldet og fordeles jævnt
• Retten pensles med pisket æg og drysses med rasp og sukker
• Sættes i ovnen ca. 15-20 minutter ved 180 grader Celsius
• Når overfladen er gyldenbrun er retten klar