Tomatsauce: Svits løg og hvidløg i smeltet smør i en gryde. Tilsæt tomater
og basilikum.
Lad saucen koge ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Kom Auberginetern i
saucen
og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til med salt og
peber.
Kartoffelpandekage: Riv kartoflerne groft og bland dem med de øvrige
ingredienser.
Lad halvdelen af smørret gylden på en pande og fordel herpå
kartoffelblandingen.
tryk den let med en paletkniv og steg den ved jævn varme i ca. 2 min.
Lad pandekagen glide over på et grydelåg. Kom resten af smørret på pandekagen
og
læg panden over som et låg. Vend den hurtigt rundt og steg videre i ca. 2
min.,
til kartoffelpandekagen er gylden og sprød.
Tips: Tilsæt evt. vand, hvis tomatsaucen bliver for tyk.