Sennepsmørbrad med løse ris

 

2 mellemstore svinemørbrader

40 g smør

½ - 1 tsk. Groft salt

¼ - tsk. Friskkværnet peber

1½ - dl bouillon (vand + terning)

1½ dl. Sød fransk sennep

1½ dl. Piskefløde

 

Tilbehør:

Løse ris

 

Tilberedning:

Skær sener og hinder af mørbraderne.

Brun mørbraderne i gyldent smør i en gryde.

Drys salt og peber over. Kom bouillon og sennep i gryden.

Lad retten stege ved svag varme ca. 15 min. Er saucen for tynd, kan den jævnes lidt.

Smag saucen til. Skær mørbraderne i passende stykker og anret dem i en skål.

Hæld saucen over. Server hertil løse ris, tilsat lidt koldt smør.

Drys hakket persille eller finthakket rød eller grøn peber over risene.