Mørbrad på
kartoffelbund
( 8-12 pers.)
Utraditionel
mørbrad - perfekt
til buffeten.
Ingredienser:
1
svinemørbrad
salt, peber
olie til stegning og
pensling
2 store kartofler
8 cherrytomater
1 potte brøndkarse
Balsamico Glaze
Tilberedning:
Brun
mørbraden og steg
den under låg ca. 15
min. ved svag varme.
Skær kartoflerne i 1
cm tykke skiver. Læg
dem på en bageplade,
pensl med olie,
krydr med salt og
bag ved 210° i ca.
25 min.
Skær toppen af
tomaterne, krydr med
salt og peber, dryp
med olie og bag dem
med kartoflerne i de
sidste ca. 15 min.
Skær kødet i skiver.
Læg en på hver
kartoffel.
Sæt tomat på, dryp
med Balsamico Glaze
og pynt med
brøndkarse.
|