Kødboller i karrykål
 
Informationer:  
   
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 30 min.
Pris pr. person: 0 kr.
Tilføjet d.: 09-10-2002 15:23:37

 

 
 
Rør ingredienserne til farsen og kog kødbollerne i karryvand 4-8 min alt efter størrelse.
Kom den snittede hvidkål, karry og kødbollevand i en stor gryde og kog ca. 15 min. Tilsæt derefter æblebådene og kødbollerne og kog i yderligere 5 min. Du kan evt jævne retten med lidt maizena lys sovsepulver.

Spises med groft brød med lavt fedtindhold, fx fnuggibrød.
Ingredienser:

Fars:
500 hakket kalv og flæsk med lavt fedtindhold
3 spsk mel
2½ dl let- eller skummetmælk
1 æg
1 lille fintrevet løg
½ tsk tørret timian (kan udelades)
2 tsk salt
1 drys peber
1 l vand
1 tsk karry

750 g strimlet hvidkål
3 syrlige æbler i både
Ca. 2 dl kogevand fra kødbollerne, kog det evt. lidt ind
Karry efter smag