Rør ingredienserne til farsen og kog
kødbollerne i karryvand 4-8 min alt efter størrelse.
Kom den snittede hvidkål, karry og kødbollevand i en stor gryde og kog
ca. 15 min. Tilsæt derefter æblebådene og kødbollerne og kog i
yderligere 5 min. Du kan evt jævne retten med lidt maizena lys
sovsepulver.
Spises med groft brød med lavt fedtindhold, fx fnuggibrød. |
Ingredienser: |
Fars:
500 hakket kalv og flæsk med lavt fedtindhold
3 spsk mel
2½ dl let- eller skummetmælk
1 æg
1 lille fintrevet løg
½ tsk tørret timian (kan udelades)
2 tsk salt
1 drys peber
1 l vand
1 tsk karry
750 g strimlet hvidkål
3 syrlige æbler i både
Ca. 2 dl kogevand fra kødbollerne, kog det evt. lidt ind
Karry efter smag |
|