Weber - Flæskesteg på Weber grill
Ingredienser:
Du skal bruge følgende til denne opskrift på flæskesteg på Weber grill:
1 flæskesteg.
Groft salt.
Rosmarin.
Fremgangsmåde:
Gnid sværene på flæskestegen med masser af groft salt og hakket rosmarin (det
skal gnides godt ind i sværene).
Hæld en smule vand i foliebakken som placeres under flæskestegen i din Weber
grill. Flæskestegen placeres på risten, så den hælder lidt til den ene side (du
kan f.eks. understøtte stegen med stanniol).
Flæskestegen skal grilles i ca. ½ time pr. halve kg. En flæskesteg på 1½ kg.
skal altså have 1½ time.
De sidste 20-25 minutter lukkes lidt ned for spjældet i låget. Dermed stiger
varmen op, så sværene bliver sprøde.
Brug eventuelt skyen (fra foliebakken) til sovs.
Kan f.eks. serveres med kartoffelsalat og
broccolisalat.