Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g
1 spsk. olie
salt og peber
1 citron
Chilisalsa
¼ agurk
2 tomater
½ blomkål
½-1 frisk chili
1 spsk olivenolie
Personer: 2
Kog risene.
Skær to både af citronen. Pres 2 spsk. citronsaft af resten af citronen.
Chilisalsa
Skær agurk og tomat i små tern og blomkål i helt små buketter. Rens
chilien for stilk,
kerner og mellemvægge og hak den fint. Bland agurk, tomat, blomkål, chili,
olivenolie og 1 spsk. citronsaft sammen i en skål. Smag til med salt.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm olien på en pande. Steg citronbådene ca. 1 minut på hver side.
Tag citronbådene af panden. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på panden ved
kraftig varme.
Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de
netop er gennemstegte.
Smag risene til med fintklippet purløg, citronsaft, salt og peber.
.