Strudsesteaks

2 skiver Strudsesteaks
50 gr. champignon i (skiver)
50 bacon
1 skive camembert
1 spsk Vermouth
salt og peber
250 gr kartofler

personer:  2

fremgangsmåde:

De 2 strudsesteaks krydres med salt og peber og steges
p
å panden ca. 2-3 min. på hver sige og anrettes
derefter i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir.
Champignon og bacon skæres i tynde skiver, steges
på panden og hældes over de stegte steaks.
Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steaks.
Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min.

SAUCE:

Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en
pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

Tilbehør:

Servering :
De færdige steaks overhældes med vermouth-saucen og
serveres med kartoffelrósti og årstidens salat.