Kog risene som angivet på pakken og lad
dem afkøle.
Rør de kogte ris med de øvrige ingredienser til farsen sammen.
Skyl og klip persillen fint.
Bland feta og presset hvidløg sammen.
Bred farsen ud i 2 cm. tykt lag på folie.
Drys persille over.
Læg feta og hvidløg i en stribe midt på farsen.
Rul farsen sammen som en roulade ved hjælp af folien.
Luk enderne.
Drys med groftkværnet peber.
Bag farsbrødet i ovnen ca. 1 time ved 200 grader.
Kilojoule i hele retten: 4707. Kcal pr. person: 560.
Energifordeling: Protein 38%, fedt 25% og kulhydrat 37%. |
Ingredienser: |
Fars:
1½ spsk rå ris (ca. 50 g kogte ris)
125 g hakket oksekød 8-10%
125 g hakket svinekød 8-10%
1 tsk salt
Peber
½ æg
Fyld:
½ bundt persille
50 g feta, letvægter 4%
1-2 fed hvidløg
Peber
Tilbehør:
1/4 kartofler
1/4 kg rosenkål (eller andet grønt)
tzatziki |
|