Drømmende bøf
• 500 g oksetykstegsfilet
• salt og friskkværnet peber
• god olie eller smør til stegning
• 4 røde løg i store stykker
• 2 fed hvidløg finthakket
• 3 spsk. rosiner
• 1/2 citron: saften
• 1 tsk. sukker
• 2 spsk. Worcester sauce/Engelsk sauce
•vand
Fremgangsmåde:
Kødet krydres med saft og
peber og brunes ved god
varme 5-6 min. på hver side. Løg og hvidløg brunes
dernæst.Rosinerne brunes med de sidste minutter.
Citronsaft, sukker og Worcestersauce tilsættes. Dækkes
med vand- Kødstykket lægges øverst
Retten koger under låg i 15-20 min. ved svag varme.
Kødet vendes 2-3 gange undervejs. Smages godt til med
salt og peber.
Servering'
Retten er god at servere sammen med årstidens
grøntsager: Grøn salat (forskellige varianter), let kogte
grønne asparges, og små bagte kartofler med
krydderfyld.