Fedtebrød
En lille god kage.
Mængde/antal pers: Ca. 50 stk.
|
|
Ingredienser:
- 250 g mel
- ½ tsk hjortetakssalt
- 250 g koldt smør
- 125 g kokosmel
- 125 g sukker
- Glasur:
- 200 g flormelis
- lidt kogende vand
- rom
Fremgangsmåde:
1.Bland mel og hjortakssalt. Skær det
kolde smør i mindre stykker, og smuldr
det i melet. Ældt kokosmel og sukker i,
og saml hurtigt dejen.
2. Tril dejen i 2 cm tykke stænger i
bradepandens længde. Læg dem på
bagepapir med lidt plads imellem de
bliver flade under bagningen ) Bag dem
øverst i en 200° varm ovn, til de er
lysebrune ca. 10 min.Rør imens glasuren
sammen.Den må ikke være for tynd.
3. Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem
køle lidt af ( få min.)
Smør et tykt lag glasur på stængerne,
mens de endnu er varme, og skær dem i
skrå stykker med en skarp kniv.
Læg dem på en rist til afkøling.
|
|
|
|
|