Chokoladekage

 
 Tallene i parangtes er til lille bradepande.
DEJ:
300 (150) g. Margarine
350 (175) g. Sukker
4 ( 2) Æg
3 (1½) tsk. Rom essens
4 ( 2) Vanilje sukker
4 ( 2) spsk. Kakao
2 ( 1) dl. Sød mælk
400 (200) g. Mel
4 ( 2) g. Bagepulver
 
OVERTRÆK:
300 (150) g. Flormelis
100 ( 50) g. Margarine
2 ( 1) spsk. Kakao
3 ( 1½) tsk. Vanilje sukker
2 ( 1) spsk. Kaffe
 
 
Pisk sukker og margarine.
Tilsæt 1 æg af gangen.
 
Tilsæt essens, vanilje og kakao - rør godt.
Tilsæt mel og mælk skiftevis.
 
 
Bages ved 180° i ca. 40 min.