Rejekager
-
2 æg
-
Hvedemel
-
En slat mælk
-
Et drys salt
-
1 lille finthakket
løg
-
En håndfuld
finthakket
bredbladet persille
-
En stor håndfuld
bittesmå rejer
-
Koldpresset
jomfruolivenolie
Bland alle ingredienserne
til en ensartet
pandekageagtig dej.
Kan du
ikke skaffe de bittesmå
rejer,
kan du evt. bruge
almindelige rejer som du
piller og hakker groft.
Fjordrejer kan til nød
bruges, man da de er noget
større
end de små spanske
rejer kan man med fordel
fjerne hovederne,
og lige
hakke rejerne groft med
skal, og bruge dem i dejen.
Varm en stor slat olie op i
en pande,
og læg dejen på
panden i store flade klatter
med en spiseske.
Steg
rejekagerne sprøde og
gyldne,
og lad dem dryppe af
på køkkenrulle før de
spises.