Indbagte Rødspættefileter (4 pers.)

1 pk. rødspættefileter
salt
2 fed hvidløg
3 spsk. hakket persille
15 g margarine
salt, peber
1 ds. muslinger (250 g)
4 plader butterdej
Æg til pensling

Sauce:
¾ dl muslingesuppe
1½ dl fløde
1 spsk. hvedemel
10 g margarine
muslinger
salt, peber, citronsaft

Rødspættefileterne optøes og drysses med lidt salt Hvidløg og persille hakkes, svitses i margarinen og krydres med salt og peber. Butterdejspladerne udrulles til Ca. 15x25 cm.
Rødspættefileterne lægges sammen to og to med persilleblandingen og 3-4 muslinger
imellem. Fileterne lægges på butterdejen som pakkes tæt om. Sammenføjningerne pensles med æg og vendes nedad på pladen.
Bagetid; Ca. ½ time ved 200 grader.
Sauce; Muslingesuppe og fløde piskes samme med melet. Bringes i kog og tilsættes margarinen. Smages til med citronsaft, salt og peber. Resten af muslingerne kommes i saucen. Serveres som middagsret eller frokostret evt. med lidt ekstra flutes.